Ridebanesand leveres til en konkurrencedygtig pris​

Har du brug for ridebanesand til din bane i Frederikssund, Roskilde eller Nordsjælland, tilbyder vi at transportere sandet for dig til en konkurrencedygtig pris. Hos Vognmand Kaj Kjær en vi en professionel vognmandsforretning, der tilbyder en lang række forskellige ydelser.

Vi har egen grusgrav, hvilket er vores primære levebrød, da vi leverer ridebanesand til mange ridebaner og altid er leveringsdygtige, når der er behov for os. Vi er desuden godkendt efter de nye EU-regler som en af de få danske grusgrave, hvorfor du er sikker på at få en overordentlig god kvalitet hos os.

Få ridebanesand i høj kvalitet

For at sikre en høj kvalitet af ridebanesand foretager vi indvending af råstoffer. Vi leverer med både lastvognstip og lastvognskran, hvis der er behov for at disse ved aflæsning.​

Der kan være mange grunde til at få brug for ridebanesand. Typisk kører vi med sand til ridebaner, der har behov for noget nyt og friskt sand, men det hænder også ved anlæggelse af nye ridebaner.

Ønsker du en pålidelig leverandør af ridebanesand, der kan levere store mængder med kort varsel, er vi det rette firma til opgaven. Vi har en hel grusgrav, hvorfor vi er utroligt fleksible og kan levere lige det, du har brug for her og nu.

​Ring eller skriv for et tilbud

Vil du have et godt tilbud på ridebanesand til din ridebane, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan få fat i os på telefon 47 31 51 33 eller skrive til os på kaj.kjaer@mail.dk

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontor

Mandag - fredag kl. 06.00 - 16.30

Vinkelvej 8, 3600 Frederikssund

Grusgrav

Mandag - fredag kl. 06.00 - 15.30

Græsevej 1, 3600 Frederikssund

​Kontakt

Telefon: 47 31 51 33

E-mail: kaj.kjaer@mail.dk